Aktuel udstilling
Andre arrangementer

Aktuel udstilling:

Vagn Johansen og Majid Hoseini

22. maj til 20. juni 2021.

Der er fernisering lørdag den 22. maj kl. 13-16. Udstillingen åbnes af Helge Adam Møller. Åbningstale og lodtrækning kl. 13.30.

Vagn Johansen:

En beskrivelse af min tilgang til kunst:

Efter overstået læretid fik jeg stor interesse for kunst. Jeg har gennemgået et 7-måneders kursus på en dekorationsfagskole i København. Jeg begyndte at male og afprøvede senere vævning. Jeg har arbejdet to vintre på Grafisk Værksted i Næstved, har arbejdet med bronzestøbning fem vintre hos en kunstner på Maglemølle Papirfabrik og taget et weekendkursus i stenhuggeri.

Senere havde jeg et højskoleophold i Løgumkloster med en uges undervisning i stenhuggeri af en billedhugger. Jeg har nu arbejdet med sten ca. 18-20 år. Lige for tiden arbejder jeg med bornholmsk granit og fedtsten fra Grønland.

Jeg har udstillet i ”Foreningen til fremme af kunst”, på Åbent Atelier og deltaget i Næstved Kunstforenings amatørudstillinger.

Jeg har atelier på første sal af egen bolig, Gustavs Wieds vej 38, 4700 Næstved, og udstilling i haven. Kom gerne på besøg. Kontakt: vagnbirgit@gmail.com eller 30 33 52 41.

Vagn Johansen.

Majid Hoseini:

Jeg hedder Majid Hoseini. Jeg kommer fra Teheran i Iran, hvor jeg har studeret kunst og økonomi. Jeg har boet i Danmark siden 2011. Min interesse for visuel kunst begyndte i min barndom, og mine billeder gengiver bl.a. indtryk fra min oplevelse af krigen i mit hjemland.

Min egen stil:

I min kunst har jeg min egen stil (kuglepen på avissider og lærred), og jeg maler også i forskellige genrer og teknikker. Jeg laver socialrealistiske billeder og fik for dette en guldmedalje i marts måned fra The Organization for World Peace (OWP).

Indtryk og drømme:

Jeg er født i et land med mange bekymringer og sociale modsætninger. Igennem maleriet udtrykker jeg mine følelser omkring alt det, som jeg har oplevet. I min måde at male på vil jeg synliggøre menneskers rutinemæssige og indvendige tanker. Jeg ønsker, at min kunst fortæller, at selv om mennesker ikke ligner hinanden, kan der i relationer på tværs af geografiske og kulturelle grænser skabes en smuk overensstemmelse og samhørighed i den her verden.

Følsomhed /refleksion:

For at udtrykke en historie sidder jeg foran lærredet. Her kan jeg udtrykke noget af det, der er sket for mig, og som måske kommer til at ske på grund af “krig og dens konsekvenser”. Der er altså tale om forskellige følelser og refleksioner i mennesker som for eksempel lykke, sorg, angst, håb, utålmodighed - og måske uansvarlighed.

Samtidskunst:

Med min egen måde at male på skaber jeg noget unikt og overdrevet (mine surrealistiske og ekspressionistiske værker). Det er begyndelsen til en ny strømning, hvor en kunstner former sin samtidskunst. Jeg er medlem i Næstved Kunstforening og kunstforeningen KuBA i Næstved.

Kunstudstillinger:

Jeg har haft ca. 60 udstillinger forskellige steder. Den første udstilling var i Japan i min ungdom

Majid Hoseini.

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 18.4.2021