Tilmelding til Amatørudstilling

Amatørudstilling 2021, Næstved Kunstforening.

Tilmeldingsblanket for deltagelse i årets amatørudstilling den 9. januar-14. februar 2021 med emnet "Fællesskab - Ensomhed".

Man kan deltage med maks. 3 værker, maks. størrelse: 80 cm x 100 cm. Værkerne må ikke tidligere have været udstillet i Næstved Kunstforening.

Værker, der skal hænge, er maleri, grafik, tegning, akvarel, foto eller andet. Værker, der skal placeres på podier, er skulpturer eller andet.

Antallet af udstillere vil i 2021 være 20 på vægge og tre på podier. Tilmeldes mere end 23 kunstnere, foretages lodtrækning.

Pris for deltagelse: medlemmer 150 kr. - ikkemedlemmer 300 kr.

Et medlemskab af Kunstforeningen koster 250 kr. Ikkemedlemmer kan tegne medlemskab for 2021 og således betale 250 kr. + 150 kr. for medlemskab og deltagelse i amatørudstillingen.

Hvis du er interesseret i at deltage i en uformel aften tirsdag den 12. jan. kl. 19, hvor udstillerne fortæller om deres kunst og inspirationen til denne, så angiv det venligst i skemaet herunder.

Jeg ønsker at deltage med maks. 3 værker:

Postnummer
Medlem af NK (ja/nej)
Mailadresse
Antal værker til væg
Antal værker til podier
Deltagelse 12. jan. (ja/nej)

Tilmeldingsblanket skal være modtaget i Kunstforeningen senest den 8. november 2020.

Tilmeldingsblanketten kan også printes her fra på hjemmesiden og afleveres i Kunstforeningen:

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 8.11.2020