Tilmelding til Amatørudstilling

Amatørudstilling 2018, Næstved Kunstforening.

Tilmeldingsblanket for deltagelse i årets amatørudstilling den 13. januar-18. februar 2018 med emnet Livsglæde.

Man kan deltage med maks. 3 værker, maks. størrelse: 80 cm x 100 cm. Værkerne må ikke tidligere have været udstillet i Næstved Kunstforening.

(Tilmeldes mere end 23 kunstnere foretages lodtrækning).

Pris for deltagelse: medlemmer 150 kr. - ikkemedlemmer 300 kr.

Et medlemskab af Kunstforeningen koster 250 kr. Ikkemedlemmer kan tegne medlemskab for 2018 og således betale 250 kr. + 150 kr. for medlemskab og deltagelse i amatørudstillingen.

Tilmeldingsblanket skal være modtaget i Kunstforeningen senest den 22. oktober 2017.

Hvis du er interesseret i at deltage i en uformel aften tirsdag den 16. jan. kl. 19, hvor udstillerne fortæller om deres kunst og inspirationen til denne, så angiv det venligst i skemaet herunder.

Jeg ønsker at deltage med maks. 3 værker:

Postnummer
Medlem af NK (ja/nej)
Mailadresse
Antal værker til væg
Antal værker til podier
Deltagelse 16. jan. (ja/nej)

Værker, der skal hænge, er maleri, grafik, tegning, akvarel, foto eller andet.

Værker, der skal placeres på podier, er skulpturer eller andet.

Tilmeldingsblanketten kan også printes her fra på hjemmesiden og afleveres i Kunstforeningen:

Print her.

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 22.9.2017