Tilmelding til Amatørudstilling

Amatørudstilling 2019, Næstved Kunstforening.

Tilmeldingsblanket for deltagelse i årets amatørudstilling den 12. januar-24. februar 2019 med emnet "På kanten".

Man kan deltage med maks. 3 værker, maks. størrelse: 80 cm x 100 cm. Værkerne må ikke tidligere have været udstillet i Næstved Kunstforening.

(Tilmeldes mere end 23 kunstnere foretages lodtrækning).

Pris for deltagelse: medlemmer 150 kr. - ikkemedlemmer 300 kr.

Et medlemskab af Kunstforeningen koster 250 kr. Ikkemedlemmer kan tegne medlemskab for 2019 og således betale 250 kr. + 150 kr. for medlemskab og deltagelse i amatørudstillingen.

Tilmeldingsblanket skal være modtaget i Kunstforeningen senest den 28. oktober 2018.

Hvis du er interesseret i at deltage i en uformel aften tirsdag den 15. jan. kl. 19, hvor udstillerne fortæller om deres kunst og inspirationen til denne, så angiv det venligst i skemaet herunder.

Jeg ønsker at deltage med maks. 3 værker:

Postnummer
Medlem af NK (ja/nej)
Mailadresse
Antal værker til væg
Antal værker til podier
Deltagelse 15. jan. (ja/nej)

Værker, der skal hænge, er maleri, grafik, tegning, akvarel, foto eller andet.

Værker, der skal placeres på podier, er skulpturer eller andet.

Tilmeldingsblanketten kan også printes her fra på hjemmesiden og afleveres i Kunstforeningen:

Print her.

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 21.9.2018