Fernisering Bitte Cecilie Bang

Der var fernisering lørdag den 3. september 2022. Udstillingen blev åbnet af Merete Frejstrup Pedersen. Robert Fischer fotograferede.

Udstiller og kunstner Bitte Cecilie Bang tv. sammen med åbningstaler Merete Frejstrup Pedersen.

Bitte Cecilie Bang og Merete Frejstrup Pedersen sammen med næstformand i Kunstforeningenn Annelise Hopff.

Åbningstaler Merete Frejstrup Pedersen udtrækker vinderen af ferniseringsgevinsten blandt medlemmer.

Vinderen blev Knud Sonne Andersen.

Knud Sonne Andersen flankeret af Merete Frejstrup Pedersen og Bitte Cecilie Bang, fotograferet ved ferniseringsgevinsten, som var et værk af Bitte Cecilie Bang med titlen "Poetisk Landskab". Der var blomster til udstiller og åbningstaler fra bestyrelsen.

I jubilæumsåret 2022 udtrækkes der ved hver fernisering også en vinder blandt ikkemedlemmer. Udtrækningen blev foretaget af Bitte Cecilie Bang.

Vinderen blev Jette Droob, som her ses sammen med Bitte Cecilie Bang. Gevinsten var et medlemskab af Kunstforeningen for den resterende del af jubilæumsåret 2022.

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 19.9.2022