Fernisering af udstillingen af Bjørn Nørgaards grafiske værker den 24. februar 2018

Udstillingen blev åbnet af forhenværende borgmester Henning Jensen.

Vi kan ikke bringe Henning Jensens tale fra åbningen, den var ikke nedskrevet, men begivenheden og Bjørn Nørgaards værker gav anledning til nogle reflektioner hos Henning Jensen over forløbet med tilblivelsen af Slattenpatten, som vi bringer her:
"Verdenskunst ! ?" af Henning Jensen.

Der var kvalitetsunderholdning af Bent Kværndrup og hans dygtige elever fra Næstved Musikskole inden den officielle åbning -

- til glæde for store og små.

Formand Lis Hansen introducerede ferniseringens åbningstaler -

- Næstveds tidligere borgmester Henning Jensen.

Der var blomster fra bestyrelsen, her Annelise Hopff.

Åbningstalerens sidste forpligtelse var at udtrække det vindende lod af bestyrelsens høje hat, der blev båret frem af Ole Engestoft.

Vinderen blev Nils Byskov-Ottosen. Gevinsten var Jesper Beks værk "Gobelinernes danmarkshistorie".

Det var en velbesøgt fernisering.

Underholdningen fortsatte efter den officielle åbning af udstillingen, og Bent Kværndrup gik frem på gulvet.

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 8.3.2018