Kunst- og kultursamarbejde med skolerne 2018 - Fernisering

Elever på 3. klassetrin på Susåskolen afd. Glumsø har arbejdet sammen med billedkunstneren Søren Martinsen og Næstved Kunstforening i et kulturprojekt: "Fællesskabt" - Kultur i skolen, hvor eleverne med udgangspunkt i udstillingen af Bjørn Nørgaards grafik og godt guidet af Søren Martinsen er blevet inspireret til selv at arbejde med billeder - inspireret både af billederne på væggen og de myter, der ligger til grund for nogle af Bjørn Nørgaards billeder. Der er blevet arbejdet både i Næstved Kunstforenings lokaler og efterfølgende på skolen.

Der var fernisering for eleverne og deres forældre den 21. marts med omkring 60 gæster, og Annelise Hopff fra Kunstforeningens bestyrelse og forældre til de unge kunstnere fotograferede.

Værkerne bliver fremlagt.

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 25.3.2018