Julekalender og elevfernisering

Næstved kommune har i 2017 taget initiativ til oprettelse af en kulturjulekalender. Hver dag fra den 1. december til den 24. december blev der åbnet en låge med et nyt kulturtilbud. Næstved Kunstforening var naturligvis med i julekalenderen. Vores låge blev åbnet den 3. december på årets sidste udstillingsdag, hvor der var åbent hus i Kunstforeningen.

Vi havde besøg af to 3. klasser, som inspireret af udstillingen med Henriette Lorentz og Janne Kristensen havde malet deres egne billeder. Billederne blev udstillet ved en fernisering, hvor børnene fortalte om deres værker.

Der var ca. 50 børn, forældre og bedsteforældre til stede ved ferniseringen, hvor der blev serveret sodavand, kaffe og kage.

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 28.12.2017