Fernisering af udstillingen med Knud Oddes billedkunst og keramik lørdag den 7. april 2018

Udstillingen blev åbnet af musiker og lærer ved Næstved Musikskole Bent Kværndrup.

Peter Carstensen og Robert Fischer fotograferede.

Dagens hovedtaler introduceres af formand Lis Hansen.

Bent Kværndrup.

Der var blomster fra bestyrelsen for indsatsen.

Dagens udstiller, Knud Odde, blev hidkaldt for at udtrække vinderen af ferniseringsgevinsten.

Gevinsten var bogen "Luna Convento", som var udstillingskataloget til Knud Oddes udstilling af samme navn fra 2016. Kataloget er udarbejdet i samarbejde med Knud Odde og rummer udførlige introduktioner til Knud Oddes værker skrevet af Lisbeth Bonde, Kinna Poulsen og Anna Vestergaard Jørgensen.

Den glade og heldige vinder var Hanne Olsen.

Der var en god flaske til Knud Odde fra bestyrelsen, her Annelise Hopff og Lis Hansen.

Så blev der båret fade ind og rettet an til servering.

En enkelt firbenet gæst havde sneget sig ind.

Der blev tid til en lille snak på bænken udenfor, inden det hele startede. Lis Hansen og Knud Odde.

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 15.4.2018