Kunstforeningens udstillingslokale, Sct. Peders Kirkeplads 14 C

Næstved Kunstforening ligger midt i Næstved med en smuk udsigt ned over den frilagte Suså.

Næstved Museum Boderne og Turistforeningen har ligeledes adresse på Sct. Peders Kirkeplads.

Kunstforeningen er centralt beliggende nær Axeltorv.  Se kort.

Udstillingslokalet

Et kig ned gennem udstillingslokalet, set fra receptionen

- og et kig ind i lokalet fra indgangspartiet.

I lokalet er der henholdsvis otte og ti vinduer med rullegardiner på de to langsider. Væghøjden op til vinduerne på langvæggene er 1,80 m. Gardinerne kan om nødvendigt være nedrullede med værker hængende foran.

Der kan hænge et par rigtig store billeder på begge endevægge - i op til 3 meters højde.

Grundplan

Lokalet måler 16,60 m i længden og 6,78 m i bredden. Belysningen består af neonrør, lamper og indstillelige spotlys.

Foran den ene endevæg, ved kældernedgangen, er der en radiator.

I forbindelse med udstillingslokalet er der dels på samme etage, dels i underetagen alle nødvendige faciliteter, såsom et velfungerende køkken, toiletter, garderobe og depotrum.

Vi har også en butik med mange spændende ting for den kunst- og kunsthåndværkinteresserede.  Se mere her.

Fotograf: Verner Jensen.

Bestyrelse
Butik
Kort