Fernisering af udstilling af værker af Majid Hoseini og Vagn Johansen den 22. maj 2021.

Udstillingen blev åbnet af Helge Adam Møller, medlem af Næstved Byråd og Økonomiudvalget.

Robert Fischer fotograferede.

Formand Lis Hansen byder velkommen efter den lange nedlukning og introducerer dagens åbningstaler.

Byrådspolitiker og tidligere folketingsmedlem Helge Adam Møller får overrakt en buket blomster efter at have holdt åbningstalen.

Til en åbningstalers pligter hører at være lykkens gudinde, når vinderen af ferniseringsgevinsten skal udtrækkes, her assisteret af Lis Hansen.

Den heldige vinder blev næstformand i foreningen Annelise Hopff.

Der var blomster til alle aktører, fra venstre Helge Adam Møller, Majid Hoseini og Vagn Johansen.

Ferniseringens hovedpersoner, til højre ses Annelise Hopff med sin gevinst, en af Vagn Johansens fine skulpturer.

Der var sat stole frem til alle gæster under hensyntagen til coronareglementet. Under åbningen var alle stole besat.

Vagn Johansen ved et af sine værker.

Majid Hoseini sammen med kasserer Frank Nørby, som havde vagten i receptionen.

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 31.5.2021