Fernisering af udstillingen med værker af Næstved Fotoklub den 13. november 2021

Udstillingen blev åbnet af redaktør Anita Corpas, Sjællandske Medier, Næstved.

Frank Nørby fotograferede.

Efter at formand Lis Hansen (tv) havde budt velkommen, kom åbningstaler Anita Corpas på talerstolen.

Formand for Næstved Fotoklub Freddie Hansen.

Der udtrækkes en vinder af ferniseringsgevinsten, fra venstre næstformand Annelise Hopff, Anita Corpas og Lis Hansen.

Vinderen blev Egon Fruelund, og gevinsten var billedet “Violet”, som er taget af Benny Grønbech Larsen. På billedet ses fra venstre Benny Grønbech Larsen, Egon Fruelund og Anita Corpas.

Der havde været travlhed i køkkenet, og det kunne gæsterne nyde godt af efter åbningen.

Der var tid til at tage værkerne i øjesyn før og efter den officielle åbning.

Og et interview med den lokale repræsentant for pressen.

Et medlem af Næstved Kunstforening får udleveret udtrækningslod ved ankomsten.

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 20.11.2021