Overrækkelse af troldeskeen til borgmesteren

Torsdag den 9. oktober lagde Næstved Kunstforening lokaler til, at keramiker Ole Andersen overrakte sin troldeske til borgmester Carsten Rasmussen. Lis Hansen fotograferede.

Ole Andersen har i sit arbejde med skeen været inspireret af Fladsåtrolden og statuen foran Næstved Rådhus i Teatergade.

Overrækkelsen skete lige ved siden af en af Inger Mehlums fantastiske krukker, og mens udstillerne i baggrunden var i gang med at sætte Kunstforeningens næste udstilling op: Inger Mehlum, Jytte Mørch og Torben Jørgensen. Der var fernisering to dage senere.

Der var tid til en kop kaffe, inden borgmesteren skulle videre.

Troldeskeen er nu til salg i Kunstforeningens butik. Skeen fås i to udgaver, en patineret og en rakubrændt. Næstved Kunstforening er eneforhandler.

Næstved Kunstforening - Sct. Peders Kirkeplads 14 C - 4700 Næstved - tlf. 52 39 79 60 - Webmaster Ellen Olsen - Opdateret d. 12.4.2015